Wednesday, March 28, 2007

Vår-Haiku

Regn i Tbilisi
Lera på nya byxor
Skulle sökt Kuba

8 comments:

Susanna said...

hahaha! fantastique!

johan said...

Georgien är ett skitland, jag vill dansa på en vit strand.

Äsch, du behöver inte vara avundsjuk för att du inte cyklat runt på världens högsta sjö-ö. Du dricker ju fulvin i forna sovjetstater.

Lena said...

Naaaaw, inte vara ledsen. Det finns lera här borta i karibien också. Ibland är mina fötter så leriga när jag kommer hem att jag måste spola av dem i utomhusduschen innan jag kastar mig i poolen.

emma said...

malin, min stjärna! lera är väl inte hela världen, det kan ju till och med vara riktigt mysigt. brukar man inte bada i lera på spa-anläggningar till exempel? (det är en vild chansning, jag har aldrig besökt nån.. men du din bortskämda snorunge har väl hängt en hel del bland sådana där inpackningar och massagesängar och borde således ha stenkoll på hur trendigt det är).

jag har nu tenta om två veckor. paniken börjar komma så smått, vill inte vill inte vill inte!! neurologi, vad är det för nått tramsämne? men idag har vi haft föreläsningar om belöningssystem och droger.. det är grejer det. hur ser marknaden ut hos dig?

när kommer du hem, har nog ev skjutit upp min afrikaavfärd ett par veckor.. vi kanske hinner ses?? hoppashoppas.

skrev på kontrakt för en ny lägenhet till dess att jag kommer hem förresten- med diskmaskin!!! jag är befinner mig i ett euforisk tillstånd! otroligt!

saknar dig, min grönsak! kramkramkramkrampusshej! emma

Malinka, som är... said...

Johan, jag såg en bild på dig på Lenas blogg, och du såg inte så lycklig ut där på toppen av vulkanen. Du ska inte komma hit och dricka you-may-go-blind-but-it's-ok-vodka istället? Vi kan dansa på vita marmorgolv (eller, de har nog varit vita, nu är de mer inrökt gula).

Lena, du har visserligen ett I-landsproblem där, men du har det i ett U-land, så lite sympati får du.

Emma - jag har aldrig varit på ett spa (om man inte räknar den gången då jag och en kompis drev omkring inne på spa-avdelningen efter stängningsdags på en Finlandsfärja - men det var nog inte så hälsosamt) och om du ska skaffa diskmaskin bor du sjukt mycket lyxigare än jag. Arbetarpoäng till mig!

johan said...

Även om fulspriten och de välinrökta marmorgolven lockar har jag tyvärr andra åtaganden här.

Idag skall jag bland annat maila varenda anställd på Padrigu för att få reda på varför deras studievägledare inte svarar på mail. Hörs gör den som skriker högst.

emma said...

men hallå? jobbade inte du på ett spa med autisterna nån gång?

innan diskmaskinsintrånget i mitt liv kommer jag bo ett halvår på i en hydda med jordgolv i afrika. tror nog att arbetarpoängen hamnar hos mig.

Anders said...

... nå, så var man hemma. Stockholm är en stad man inte nödvändigtvis blir besviken att återvända till. Se där: en komplimang till min hemstad (cherish it, stockholm, nästa lär dröja...)!

Appropå 'Go Blind' (en fras myntad av ett cafè i en kinesisk hotellobby): veckan i Genève innebar detsamma - bokstavligen - för undertecknad. "WorldMUN - the craziest there is."

Kram

(veckans I'm-gonna-suck-on-that-for-a-while: Closing ceremony i FN:s General Hall. mmmm...)