Thursday, March 22, 2007

Bildbevis till Linda


På begäran publicerar jag nu bildbevis på att jag är hel och vid god vigör.
(Taget i Davit Gareij)

Annars har veckan mest gått i strömavbrottens tecken. Under våren har de tydligen ofta problem med strömförsörjningen här och nu i veckan har vi haft strömavbrott en gång om dagen. Det är grymt irriterande, särskilt när de stänger av vattnet också. Värst var tisdags, då vi var strömlösa, vattenlösa och dessutom inlåsta, eftersom dörren till vårt kontor låses elektromagnetiskt. Vi spelade kort i mörkret i några timmar.

Imorgon ska jag på rugby. Georgien vs Ryssland! Hatmatch. Jag har redan fått lära mig att skrika okvädningsord till domaren. Undrar om min försäkring täcker konsekvenserna?

8 comments:

Susanna said...

Vilken fin bild! Är det sjalvarmt redan? Här kan man gå i en tunn jacka, vilket gör mig euforisk. Lycka till med hatet!

Susanna said...

Tihi, tack för komplimangen! Det livar alltid upp! Min hatlista (för att raskt byta humör) består av följande

1. Småbarnsföräldrar som byter blöjor på cafébord, eller rättfärdigar skrik med ålder
2. Människor som pratar jättehögt på mobilen på morgonen
3. Män som breder ut benen på bussen, så andra inte får plats, alternativt måste sitta på sidan.
4. Att inte äta ordentligt.
5. Agressiva människor som söker konflikter.
Yikes! Det här var lättare än jag trodde! Fortsätter alltså
6. Biologism inom diskussionen kring genus
7. Människor som står på vänster sida i rulltrappan / människor som går i rulltrappan på vänster sida, men som stannar när det är tre meter kvar / Människor som stannar när de gått av rulltrappan
8. Att alla tror att människor från stockholm är dumma i huvudet / arroganta / ytliga.
9. Att föräldrar har större rättigheter än barn i vårdnadstvister; att rätten att ha ett barn alltid tycks stå över rätten till att bejaka barnets åsikter (tänker på fallet där två barn låste in sig för att slippa behöva träffa sin pappa, varpå tjänstemän slog upp dörren)

AAAAHH!!

johan said...

Tss.. Typisk fotoredigering. Ser ju vem som helst att det egentligen är jag på fotot, spelar ingen roll hur många sjalar du klipper in.

Lisa said...

Åh, vad fin du är.
Härligt att se att du lever och mår.

Lena said...

Om man vill läsa hela uggle-artikeln du länkat till behöver man inloggningsuppgifter till Moscow Times. Annars missar man fantastiska uttalanden som "The owl is still in a state of shock," zoo spokeswoman Natalya Istratova said Wednesday.

Den som vill läsa mer kan dock hoppa över till gratistidningen Mosnews.

http://mosnews.com/news/2007/03/22/harrypotter.shtml

Yep. Du ser rätt. Det är svårt att inte älska Mosnews.

http://mosnews.com/news/2007/03/22/HARRYPOTTER.shtml

Länk till Ugglan said...

Och eftersom blogger envisas med att kapa länkar lägger jag in den såhär istället.

Em said...

Det ska du nog inte ta för givet.... eller varför inte... det är ju bara att säga att det vara domaren som provocerade fram våldet! Kram kram

Susanna said...

Hehe, vissa saker är faktiskt självklara i stockholm. Jag klagar icke på skåningar när de nödvändigtvis ska vänta tills det är grönt innan de går över gatan. Icke. Därför förväntar jag mig också att folk i stockholm följer våra regler (borde skriva en lång lista om regler för stockholm, kanske?). om turister och besökare bryter mot reglerna har jag milt överseende (så god är jag), men de som bor här men som varenda morgon stannar i rulltrappan borde faktiskt grillas och säljas på hötorget. Men frågan är om inte detta toppas av din lista. Haha, fastighetsrätt är inte att leka med har jag hört. Ha det bra!