Monday, February 19, 2007

Utflykt till Uplisttsikhe 3


9 comments:

Anders said...

fantastiska bilder!

Ursäkta att jag inte hört av mig på ett tag, har försökt balansera diverse åtagande med att unna mig en utflippad födelsedagshelg. Tror att jag lyckades!

Hoppas att allt är bra med dig!

johan said...

Malin: Jag vet, men omvärlden, inkluderat vår mamma, verkar inte förstå det så jag tänkte det var bäst att spela det kallt för att inte förvirra någon.

Marita: Du gör nog ett fantastiskt jobb. Själv lär jag väl bli världens oroligaste och mest överbeskyddande pappa någonsin när den dagen kommer. Jag skulle smyga runt i det georgiska landskapet med laddade vapen. :D

Marita said...

Det är vad jag kallar ringa till måttligt beskyddande. jag och min bestyckade privatarmé är på plats! vad trodde du?

Malinka, som är... said...

Mamma: sååå, det är din arme som jag har smygandes kring huset på morgonen? Var de delar av den som mötte oss med att ladda gevären när vi var på äventyr i Gori också?
Johan: jag tror inte omvärlden är redo för oss ännu. Men du, alla här har laddade vapen, jag hade rekommenderat lite kärnvapen om du vill sticka ut - jag vet en markand där det säljs.
Anders: Tror du att det räcker med ett ynka bogginlägg. Jag vill höra mer om din födelsedagshelg. Har du tid att skriva pretentiösa blogginlägg har du tid att maila mig.

Johan said...

Malin: Det är synd att vi måste låtsas, världen vet inte vad de går miste om. Det spelar ingen roll hur laddat vapnet är om man inte vet hur man skall hantera det. They won't see me coming.

Marita: Jag trodde det var du som var utklädd till georgisk spritstinkande taxichaufför som försökte skrämma Malin hela vägen hem till Sverige igen.

M said...

Jag måste tyvärr erkänna att jag någon gång längs vägen missade att lära Malin vara rädd för lukten av alkohol! numera verkar on snarast dras mot den. Jag håller mig därför till eldvapen.

Malinka, som är... said...

Mamma, jag dras inte alls till lukten av alkohol, jag dras till öststatsmisär och doften av lunginflammation.
Johan: vi hade varit det bästa som hänt världen sedan osthyveln. But I'll see you in another life where we are both cats. De är dock ganska bra på att hantera vapen här, jag ska snart lägga upp bilder på det.

M said...

OK du är stor nog att få höra detta nu - alkohol, öststatsmisär och doften av lunginflammation är tre ting som står varandra lika nära som knatte,fnatte och tjatte. Ett stårnde "betala för en - få tre" erbjudande alltså.

Johan said...

Aristocats..