Wednesday, February 14, 2007

Saker som är jobbiga med att bo i Georgien, kap 1

När din taxichaufför vänder sig mot dig och du känner hur hans alkoholdoftande andedräkt smälter bort ditt smink och att han är för full för att hitta rätt adress och försöker släppa av dig på en bakgata i förorten trots dina högljudda protester.

Glad alla hjärtans dag.

18 comments:

Marita said...

Jag börjar tro att ditt samvete har rätt. mer pepparspray! det gör honom inte nyktrare - men det tar bort hans andedräkt ett tag. Kan du inte låta dem andas på en sminkdocka först - innan du kliver in i bilen (vilket du bara gör om maskaran är kvar på dockan).
Stor kram på alla hjärtans dag ( som också den har urartat så pass att man valt att stänga en stockholmsskola för att alltför många elever blev utan rosor och kort och blev mobbade för det). Puss

Bernt o Aline said...

Hälsningar från ett vintrigt Umeå
Hoppas du inte otrivs

Bernt o. Aline said...

Hej! Har just lärt mig komments av din mor. Kämpa för dina delmål. Skaffa en kalasnikov utan kikarsikte. Skjut från höften.
Sätt taxichaffisen i baksätet. Kör själv

marita said...

bara en test - vi försöker hotta upp och koppla in din morfar

Johan said...

Äsch, jag hade ju givetvis en rysk flicka som munskänk. Och ärligt talat drack jag värre saker än så i Ryssland men det är inget jag saknar.

Det skulle mycket väl kunna vara en ny fasad på en skola med tanke på hur lika otäckt lika skolor och fängelser kan vara utifrån.

Anonymous said...

Jösses vad trött jag är, kan inte ens stava ordentligt. :(

Anonymous said...

Hej Malinka! Vilka upplevelser som kantar ditt unga liv. Kämpa för dina delmål. Skaffa en kalasnikov utan kikarsikte. Skjut från höften.
Sätt taxichaffisen i baksätet. Kör själv. Provade blogga i går (14:e)
Kom inte in. Kram i eferhand för alla hj:dag
Mo-mof. PS. Läser din h:sida vaqrje dag. DS.

Aline said...

Vidhåller tidigare råd
HÅRSPRAY (I FICKFORMAT)
Munspray för taxich
Ögonspray för närgångna typer


Var rädd om dej!
Kram Mo.

Malinka, som är... said...

Johan: jag vet inte om jag skulle lite pa en ryska som munskank. De ar nog mer motstandskraftiga an vad de ser ut. Om jag ska ha en munsank har sa ska det vara en liten frikyrklig norska. Om hon overlever sa overlever garanterat jag ocksa.

Mormor och morfar: oroa er inte. Jag dricker bara jos och gar aldrig ut. Allt som star pa min blogg ar logn och forbannad dikt.

Marita said...

Lögn och förbannad dikt! Gäller det kommentarerna också?

Johan said...

Oroa dig inte mor Marita, jag ljuger så det står härliga till. Lita inte på ett enda ord jag säger. Utom det, och det, och det, och det.. äsch.

En liten frikyrklig norska hade jag nog försökt supa under bordet så det hade kanske inte varit så lyckad. Ryska flickor vet man var man har och om de kan svinga ett par fler än jag är det bara en bra sak. :)

Marita said...

Johan - du får ursäkta men för min del är det Ok om dina kommentarer är sanna. Jag har fullt nog med att oroa mig för Malin. Dig får dina föräldrar oroa sig för. jag trr på att delegera!Frikyrjliga norskor super man inte så lätt under bordet - de äter bara brunost och det är de i det närmaste oslagbara på!

Bernt said...

Men Malinka, allting under 40% kallas jos i Georgien

johan said...

Mina föräldrar, Malins föräldrar, vad är skillnaden? :D

Frikyrkliga norska flickor är bara hycklare. Vad de egentligen vill ha är en rejäl karl som kan få dem på rätt spår. Och tyvärr tillhör inte jag den gruppen.

arita said...

"Mina föräldrar, Malins föräldrar, vad är skillnaden?" Om DU inte kan svara på det så har dina föräldrar än större orsak till oro.

Bernt - du skall inte uppmana din dotterdotter att ha en så vid definition på jos. Du skall ju hjälpa mig att förmana istället!!!

Och var är Malin - hörs inte av på sin egen blogg??

Johan said...

Jag tänkte snarare på att alla föräldrar är lika jobbiga, och oroar sig precis så där onödigt mycket så att det är störande. Jag tror nog du minns precis hur det var om du tänker efter.

Jag instämmer, var är Malin? Jag har snart skrivit mer än henne här och jag känner inte ens flickan..

Malinka, som är... said...

Malin har inte tillgång till internet hela tiden, men hon skriver så fort hon kan och har tid. Johan, vi känner väl visst varandra - vi är ju ett!

Marita said...

Jag minns exakt hur det var - därför är jag inte onödigt och jobbigt störande orolig utan bara avvägt, stimulerande och exakt lagom orolig!