Friday, February 9, 2007

Oh my god

jag har just varit på gromi-party på kontoret. För att göra ert eget gromy party behövs:
1. fler liter av någon grötliknande majssmet
2. ost, och mycket av det
3. chscha - georgisk sprit

Ta den grötliknande majsmassan och stek den med den sjukt salta osten i. Servera som hamburgare med osten i mitten. Ös på med rejäla mängder chscha. Skratt år praktikanten som börjar bli lullig efter 4 st. Tala om för henne att man enbart får sluta dricka på ojämna nr. Skratta mer.

Nu är jag på väg hem för att byta om och sedan göra stan med mina kontorskamrater. Mmm, för mer sprit ju precis vad jag behöver nu. Men de har lovat att släpa mig hem med ansiktet uppåt.

BTW, gromy smakar som sand blandat med salt, så jag är ändå ganska glad för de sjuka mängder 70% sprit serverades för att skölja ned med.

7 comments:

marita said...

men jag och din far har ju berättat att du kan be om jos när det bjuds något drickbart. Glömde du det?

doppelgänger said...

Jos!? Screwdriver är väl ok men jag tvivlar på att någonting kan få den där hembrända fulspriten att smaka gott. :)

Marita said...

våga dricka oblandad jos! det är den ultimata utmaningen.

hur mås det i dag då?? har dieselmannen varit på besök??Skäller hundarna ovanligt högt??

Här skiner solen, 3 minus och gnistrande snö!! Efter en lång promenad känns kinderna röda och livet värt att njuta. Puss

Malinka, som är... said...

Mamma och pappa: jag bad om jos, cola, vatten eller vad som helst for att slippa, men de lyssnade inte. Jag citerar Lonly Planet: Few things can offend a Georgian, but refusing a drink is one.

D: Nej, faktum ar att bara mer hembrand fulsprit kan fa hembrand fulsprit att smaka gott, det ar nagot av en ond cirkel. Varfor var du pa fylleresa till Kazan?

emma said...

hörredu, var inte en av reglerna "gör ingenting som inte jag skulle ha gjort"? hur vore det om du lyssnade lite mer på ditt samvete?

jag har hängt i jönköping ett par dar (hälsade på min rumspolare från rumänien), tror att dina föräldar kan komma att trivas där. skönt med lite vatten att plaska i.

hur gåre med maten?

doppelgänger said...

Varför inte?

Smulan said...

För en gång skulle måste jag hålla med dig. Det spelar ingen roll hur mycket jos du ber om den kommer ändå utspädd till oigenkännlighet med vodka eller dy.

Jävla irländare.
tack och lov är spriten de häller i mig mestadels levertoxisk och riskerar inte att göra mig blind i alla fall. Men i ett land med vildhundar på bakgården skulle jag inte vara så säker på den egenskapen. Careful now!
puss