Tuesday, April 10, 2007

Qriste Agsdga....

.... eller Glad Påsk!

6 comments:

M said...

ujujuj det där såg läskigt ut! Hoppas det var mer prydnader än menat att äta. Här ligger ett välgönt ägg och väntar på att du skall hitta det. Innehållet kan vara lite segt när det väl blir funnet, men varför ändra på traditioner.

M said...

Välgömt skall ägget vara såklart

emma said...

de ser inte särskilt fluffiga ut, kan man använda dem som tegelsten?

hjärnan är bara en geléklump..

saknar dig!!

PUSS

Stefan Hansson said...

Kuligare att fira äggläggningens återkomst än det där andra religiösa, och det verkar dom ha fattat i Georgien också.
Underbart att läsa om dina äventyr. Efter umgänge med kalashnikovförsedda män och inblandning i gränskonflikter i samband med klosterbesök började jag se dej som Sveriges svar på Lara Croft men nu har det varit så mycket på nöjeskontot på sista tiden så jag får nog omvärdera det.

Stor kram från Stefan m anhang som följer dina äventyr.

Lurvas said...

och glad påsk på dig också! tack för uppmuntrande kommentarer, de värmer! appropå värme så är det riktigt vårväder i sthlm idag. man kan ha fönstren öppna, så dammet yr och alla skolbarnsskrik hörs. - Sosansky incognito

Smulan said...

Jag instämmer inte i tidigare inlägg här! Tycker att de där ätbara sakerna ser underbart läckra ut och förväntar mig att bli bjuden på liknande asap. Misstänker att jag bara är hungrig... i god Ungern-anda var jag uppe och utanför stan klockan åtta denna måndagsmorgon för att ägna mig åt sedvanlig sovjetisk gympa. uuuuhh..